Polenta zucchini slice

Polenta zucchini slice

3.6 47 valoraciones
Prep. 20min
Total 2h 10min
8 portions

Ingredientes

  • extra virgin olive oil plus extra to grease and brush
    30 g
  • zucchini 1 x unpeeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips), 1 x deseeded and cut into pieces (3 cm)
    2
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
    ½
  • carrot cut into pieces (3 cm)
    1
  • filtered water
    700 g
  • stock paste (see Tips)
    1 ½ tbsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • polenta
    150 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • pine nuts
    1 tbsp
  • vegan Parmesan cheese to sprinkle (optional)

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 84.5 kcal / 353.5 kJ
Proteína 1.9 g
Grasa 5.3 g
Carbohidratos 7.8 g
Fibra 1.6 g
Grasa saturada 1 g
Sodio 58.7 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...