Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pasta
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
Ricotta, mint and spinach layer
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- ½ - 1 lemon, zest only, no white pith, finely grated
- 8 fresh mint leaves
- 20 g fresh spinach leaves
- 1 pinch sea salt
Zucchini, garlic and pea layer
- 1 garlic clove
- 500 g zucchini (approx. 1½ zucchini), cut into pieces
- 40 g olive oil
- 100 g frozen green peas
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g dry white wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Parmesan béchamel
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 500 g full cream milk
- 50 g plain flour
- 30 g butter, softened
- fresh mint leaves, for garnishing
- ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3828.7 kJ / 911.6 kcal
- Proteína
- 37.9 g
- Carbohidratos
- 81.3 g
- Grasa
- 47.5 g
- Grasa saturada
- 21.8 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sodio
- 920 mg
Recetas alternativas
Pumpkin tart
2h 15min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto verde
45min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Courgette strudel
1h 20min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min