
Dispositivos y accesorios
Kumara pie
Prep. 15min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
Rosemary crust
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (1 cm)120 g
-
water90 g
Kumara filling
-
walnuts40 g
-
water500 g
-
kumara peeled and cut into pieces (2 cm)800 g
-
eschalots cut into halves2
-
garlic cloves peeled2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
milk120 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt flakes (optional)2 pinches
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
262.6 kcal /
1102.7 kJ
Proteína
5 g
Grasa
17.2 g
Carbohidratos
21.2 g
Fibra
2.9 g
Grasa saturada
9.6 g
Sodio
155.4 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Kiwi creations from New Zealand
16 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian sausage rolls
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Kumara sausage rolls
1h 15min
Pumpkin tart
2h 15min
Mashed pea and corn slice
40min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Caribbean curry
40min