
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g self-raising flour plus extra for dusting
- 150 g buttermilk
- 70 g olive oil plus extra for shallow frying
- 125 g canned sweet corn kernels rinsed and drained (approx. 70 g after draining)
- 1 tsp salt
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 2 tomatoes cut into quarters
- 400 g canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ½ iceberg lettuce finely shredded
- 1 avocado flesh only, cut into bite-size pieces
- sour cream to serve
- pickled jalapeño chillies to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 696.7 kcal / 2926 kJ
- Proteína
- 16.9 g
- Grasa
- 35.3 g
- Carbohidratos
- 72.3 g
- Fibra
- 10.9 g
- Grasa saturada
- 6.7 g
- Sodio
- 1425.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24h 50min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Hearty lentil chilli
50min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Vegetarian chilli
1h 5min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Black bean enchiladas
1h 20min
Satay noodle salad
35min
Chilli chutney quesadillas
1h
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Lentil bolognese
30min