Versiones compatibles
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes, drained
- 2 tsp pickled capers, rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes, peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (opcional)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 687.5 kJ / 164 kcal
- Proteína
- 9.7 g
- Carbohidratos
- 5.6 g
- Grasa
- 11 g
- Grasa saturada
- 3.4 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sodio
- 481.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Lentil hotpot
12h 45min
Mediterranean capsicums
2h
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Vegetarian chilli
1h 5 min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Mediterranean carrot fritters
1h
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h