Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g sun-dried tomatoes
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 40 g pine nuts, toasted
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1033.5 kJ / 246 kcal
- Proteína
- 8.3 g
- Carbohidratos
- 21.6 g
- Grasa
- 13 g
- Grasa saturada
- 2.1 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sodio
- 336.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Mushroom stroganoff
20min
Three-bean shepherd's pie
26h
Sweet potato lasagne
1h 20min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Hearty lentil chilli
50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min