Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g water
- 400 g cauliflower, cut into bite-size florets
- 400 g sweet potato, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g full cream milk
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 375 g fresh lasagne sheets
- 50 - 70 g fresh baby spinach leaves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, finely sliced, plus extra to serve (optional)
- 300 - 330 g roasted red capsicum, rinsed and drained, torn into pieces
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 - 2 pinches paprika
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1806.8 kJ / 301 kcal
- Proteína
- 15.9 g
- Carbohidratos
- 47.7 g
- Grasa
- 17.8 g
- Grasa saturada
- 8 g
- Fibra
- 8.7 g
- Sodio
- 424.2 mg
Recetas alternativas
Pumpkin tart
2h 15min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Penne and vegetables
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Lentil and pumpkin pot pies
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Broccoli mustard pasties
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Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
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Sweet potato lasagne
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Mashed pea and corn slice
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Feta, spinach and potato frittata
1h
Butternut mac and cheese
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