Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Rosemary ice puff pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut into pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp sea salt
Pumpkin and lentil filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- full cream milk, for brushing
- Inf. nutricional
- por 6 portions
- Calorías
- 14097.6 kJ / 3356.6 kcal
- Proteína
- 71.2 g
- Carbohidratos
- 273.2 g
- Grasa
- 212.6 g
- Grasa saturada
- 115.5 g
- Fibra
- 46.3 g
- Sodio
- 5355.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Pumpkin tart
2h 15min
Lentil bolognese
30min
Lentil moussaka
3h 30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Vegetarian sausage rolls
40min
Three-bean shepherd's pie
26h
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Pulse and pumpkin curry
30min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Mashed pea and corn slice
40min
Butternut mac and cheese
45min