Risoni salad with artichoke and feta
TM6 TM5 TM31

Risoni salad with artichoke and feta

3.8 ( 87 valoraciones )

Ingredientes

  • 1100 g water
  • 400 g dried risoni pasta rinsed and drained
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • ½ tsp sea salt to taste
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra leaves for garnishing
  • 130 g feta cheese
  • 340 g marinated artichoke hearts drained
  • 60 g pine nuts toasted
  • 100 g sun-dried tomatoes cut into thin slices
  • 400 g canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 pinch ground black pepper to taste

Inf. nutricional
por 4 portions
Calorías
3116.6 kcal / 13089.9 kJ
Proteína
113.7 g
Grasa
124.3 g
Carbohidratos
350.2 g
Fibra
61.4 g
Grasa saturada
28.6 g
Sodio
4216.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas