Dispositivos y accesorios
Roasted carrot dip
Prep. 15min
Total 1h
600 g
Ingredientes
-
carrots cut into pieces (2 cm)400 g
-
honey30 g
-
olive oil30 g
-
orange zested and juiced1
-
fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters1
-
caraway seeds½ tsp
-
grated nutmeg¼ tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
sea salt flakes to taste1 - 1 ½ tsp
-
tahini60 g
-
Greek yoghurt80 g
-
water100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 600 g
Sodio
2777.6 mg
Proteína
24 g
Calorías
4390.3 kJ /
1049.3 kcal
Grasa
64 g
Fibra
24.8 g
Grasa saturada
9 g
Carbohidratos
110 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Mushroom quinotto
30 min
Hommus
15 min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 h 10 min
Hommus dip
5 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Cheesy biscuits
1 h 25 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Parsnip and bean mash
25 min
Apple and ginger paste
6 h 15 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Classic mushroom risotto
30 min