Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Rice base
- 40 g butter, softened, plus extra for greasing
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 egg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Salmon
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g butter, softened
- 40 g plain flour
- 1 ½ tsp curry powder
- 320 g full cream milk
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 1 egg
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 200 g smoked salmon, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- ½ tsp sesame seeds (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2126.8 kJ / 506.3 kcal
- Proteína
- 19.3 g
- Carbohidratos
- 48.2 g
- Grasa
- 26.3 g
- Grasa saturada
- 12 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 793.9 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pastitsio
1h 30min
Tuna mornay
45min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Pork fillet with mustard
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Stuffed zucchini
1h 5min
Zucchini slice
45min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Ham and zucchini quiche
1h 45min