Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 600 g cauliflower, cut into florets
- 2 tsp cumin seeds
- 3 tsp coriander seeds
- ½ - 1 tsp black peppercorns, to taste
- 1 tsp chilli powder
- ¼ tsp ground turmeric
- 3 garlic cloves
- 200 g brown onion, cut into halves
- 30 g vegetable oil
- 400 g coconut milk
- 130 g water
- 500 g sweet potato, cut into cubes (4 cm)
- 500 g Kent pumpkin, cut into cubes (4 cm)
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 50 g roasted unsalted cashew nuts, plus extra to serve
- 100 g broccolini, trimmed and cut into quarters
- 50 g snow peas, cut into halves
- 80 g fresh baby spinach leaves
- ground black pepper, to taste
- 150 g natural yoghurt
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1663.3 kJ / 396 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Carbohidratos
- 29.3 g
- Grasa
- 23.6 g
- Grasa saturada
- 11.7 g
- Fibra
- 11.6 g
- Sodio
- 454.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Vegetarian chilli
35min
Vegetable chilli
50min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Vegetable pilaf
1h
Caribbean curry
40min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Pulse and pumpkin curry
30min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable lasagne
1h 35min