Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 200 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g), plus extra for garnishing
- 2 celery stalks, cut into pieces (3-4 cm)
- 400 g canned tomatoes
- 40 g white wine
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp sweet paprika
- 800 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (4 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1629.7 kJ / 388 kcal
- Proteína
- 32.6 g
- Carbohidratos
- 16.2 g
- Grasa
- 18.9 g
- Grasa saturada
- 5.6 g
- Fibra
- 9.8 g
- Sodio
- 854.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Mexican chicken stew
40min
Beef spezzatino
1h 45min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Red beans and rice with turkey meatballs
1h
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Chicken and pesto risoni
35min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Irish stew
1h 30min
Beef "Burgundy"
40min