Carrot gnocchi with zucchini cream
TM6 TM5 TM31

Carrot gnocchi with zucchini cream

4.2 ( 126 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
  • 500 g water plus extra for boiling
  • 500 g carrots cut into thin rounds (5 mm)
  • 600 g zucchini cut into cubes (1 cm)
  • 1 egg
  • 2 ½ tsp salt plus extra to season
  • 250 g plain flour
  • 30 g eschalots
  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • 2 pinch ground black pepper
  • 1 sprig fresh basil leaves only, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
474.5 kcal / 1993 kJ
Proteína
19.9 g
Grasa
17.3 g
Carbohidratos
54.9 g
Fibra
9.4 g
Grasa saturada
6.2 g
Sodio
2082.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas