
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Semolina dumplings
- 200 g fine semolina
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 300 g milk
- 30 g salted butter
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- 1 ½ tsp salt
- water (approx. 2 litres)
- 2 egg yolks
- plain flour for dusting
Mushroom sauce
- 1 garlic clove
- 3 eschalots
- 40 g salted butter
- 50 g white wine
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh chives finely chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 625.2 kcal / 2625.8 kJ
- Proteína
- 15.5 g
- Grasa
- 38.7 g
- Carbohidratos
- 50.6 g
- Fibra
- 7 g
- Grasa saturada
- 23.7 g
- Sodio
- 1346 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Pasta alla puttanesca
35min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Mushroom risotto
30min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Mystery soup
45min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Buttermilk corn cakes
25min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Asparagus risotto
40min