Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Stewed rhubarb and raspberries
- 300 g rhubarb, cut into pieces (4 cm)
- 100 g frozen raspberries
- 140 g caster sugar
- 1 orange, juice only
- 20 g lemon juice
- 1 vanilla bean, cut into halves lengthways and seeds removed
Bread and butter pudding
- butter, for greasing
- 12 slices fruit bread, day-old (approx. 750 g - see Tips)
- 1 orange, zest only, no white pith
- icing sugar, for dusting
- 50 g rhubarb, thinly sliced (½ cm)
- 4 eggs
- 160 g full cream milk
- 220 g pouring (whipping) cream
- 50 g brandy
- 50 g caster sugar
- raw sugar, for sprinkling
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3272.8 kJ / 779.2 kcal
- Proteína
- 24.4 g
- Carbohidratos
- 94.8 g
- Grasa
- 34.1 g
- Grasa saturada
- 20.1 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sodio
- 339.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Classic lemon tart
3h 10min
Gin and lime pie
3h 10min
Raspberry and lemon flan
1h
Lemon delicious
1h 5min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Quince paste
4h 10min
Delicious lemon pudding
55min
Apricot apple pie
1h 40min
Orange and almond cake
2h 20min