Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 60 g blanched almonds
- 60 g coconut flour (see Tips)
- 80 g arrowroot flour, plus extra for dusting
- 140 g buckwheat flour (see Tips)
- 160 g unsalted butter, chilled, plus extra for greasing
- 50 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 50 g water
- 2 egg yolks
Filling
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 40 g soft dark brown sugar
- 100 g dried cranberries
- 100 g raisins
- 50 g currants
- 30 g mixed peel
- 40 g dried blueberries
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- ½ orange, zest (no white pith) and juice
- 1 tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground cloves
- ½ tsp ground nutmeg
- 60 g brandy
- 1 egg, lightly beaten, for brushing
- pure icing sugar, for dusting
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 725.7 kJ / 172.8 kcal
- Proteína
- 2.7 g
- Carbohidratos
- 22.9 g
- Grasa
- 7.9 g
- Grasa saturada
- 4.3 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 14.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Steamed orange puddings
1h 25min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Apple sponge pudding
1h 20min
Lemon or lime butter
15min
Citrus marmalade
2h 20min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Lemon delicious
1h 5min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min