Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 125 g unsalted butter, plus extra to grease
- 220 g caster sugar
- 1 lemon, rind only, no white pith, plus extra to garnish
- 1 orange, rind only, no white pith, plus extra to garnish
- 100 g macadamia nuts
- 70 g plain flour
- 100 g desiccated coconut
- 4 eggs
- 230 g milk
- 110 g freshly squeezed orange juice
- 110 g freshly squeezed lemon juice
- icing sugar, to dust
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1033.7 kJ / 247.1 kcal
- Proteína
- 3.6 g
- Carbohidratos
- 22.8 g
- Grasa
- 16.8 g
- Grasa saturada
- 9 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 28.3 mg
Recetas alternativas
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1h 55min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Edna's lemon curd teacake
40min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Thirty second whole orange cake
1h 15 min
Better banana cake
45min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Lemonade scones
25min
Best ever carrot cake
1h 35min