Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chive pikelets
- 5 fresh chives, cut into quarters
- 20 g butter, plus extra for frying
- 140 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 180 g sour cream
- 125 g full cream milk
- 1 egg
Mushrooms
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters
- 8 slices prosciutto (approx. 160 g), rind removed and cut into halves, or 4 shortcut bacon rashers (approx. 160 g), rind removed and cut into quarters
- 40 g olive oil
- 360 g button mushrooms, brushed clean and cut into slices
- 2 tsp tamari sauce (opcional)
- 2 tbsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- fresh chives, finely chopped, or micro herbs, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 249 kJ / 59 kcal
- Proteína
- 2.3 g
- Carbohidratos
- 3 g
- Grasa
- 4 g
- Grasa saturada
- 1.9 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 192.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Red onion relish
50min
Gin and lime pie
3h 10min
Brandy cream
15min
Apple, leek and sage sauce
15min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Beef tapenade crostini
1h 40min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Traditional cocktail sauce
5min
Lemon delicious
1h 5min
Caribbean carrot cake
2h 10min