Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Biscuit base
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 150 g digestive biscuits, broken into pieces (see Tip)
Lime filling
- 4 egg yolks
- 395 g condensed milk
- 4 limes, zested (no white pith) and juiced (approx. 80 g)
- 30 g gin
Gin and tonic jelly
- 3 gelatine leaves (titanium)
- cold water, for soaking
- 30 g gin
- 100 g tonic water
- 40 g caster sugar
- 4 limes, zested (no white pith) and juiced (approx. 80 g)
Whipped cream
- 250 g pouring (whipping) cream
- 20 g caster sugar
- 1 lime, zest only, no white pith, for decorating
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2054.8 kJ / 489.3 kcal
- Proteína
- 7.9 g
- Carbohidratos
- 48.7 g
- Grasa
- 29.4 g
- Grasa saturada
- 17.8 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 181.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Colcannon
40 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Saffron arancini
25h 25 min
Pork and chicken terrine
3h 20 min
Beer and chilli peanut clusters
1h 25 min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Frozen mojito cheesecake
24h 25 min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min