Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Biscuit base
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 150 g digestive biscuits, broken into pieces (see Tip)
Lime filling
- 4 egg yolks
- 395 g condensed milk
- 4 limes, zested (no white pith) and juiced (approx. 80 g)
- 30 g gin
Gin and tonic jelly
- 3 gelatine leaves (titanium)
- cold water, for soaking
- 30 g gin
- 100 g tonic water
- 40 g caster sugar
- 4 limes, zested (no white pith) and juiced (approx. 80 g)
Whipped cream
- 250 g pouring (whipping) cream
- 20 g caster sugar
- 1 lime, zest only, no white pith, for decorating
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2054.8 kJ / 489.3 kcal
- Proteína
- 7.9 g
- Carbohidratos
- 48.7 g
- Grasa
- 29.4 g
- Grasa saturada
- 17.8 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 181.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50 min
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Chocolate brownie trifle
6h
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Crème brûlée
7h