
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 825 kcal / 3467 kJ
- Proteína
- 61.7 g
- Grasa
- 45.5 g
- Carbohidratos
- 31.4 g
- Fibra
- 9.7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Crème brûlée
7h
Hollandaise sauce
15min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Hearty seafood chowder
1h
Roasted fennel dip
35min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Peppercorn sauce
20min
Scallops with pea purée
25min
Prawn and saffron risotto
30min