Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Proteína
- 31.5 g
- Carbohidratos
- 1.6 g
- Grasa
- 52.7 g
- Grasa saturada
- 14.2 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sodio
- 234.5 mg
Recetas alternativas
Baguette
3h 45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Cioppino
55min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Master stock chicken
1h 30min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Stuffed tomatoes
50min