Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Proteína
- 52.2 g
- Carbohidratos
- 8.8 g
- Grasa
- 27 g
- Grasa saturada
- 13.5 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 914.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken Waldorf salad
40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Chicken chasseur
1h 50min
Chicken à la king
40 min