Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
TM6 TM5 TM31

Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)

4.3 ( 7 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 5 sprigs fresh thyme leaves only
  • 75 g brown onion
  • 3 garlic cloves
  • 50 g unsalted butter
  • 10 g dried porcini mushrooms crumbled
  • 150 g red wine
  • 250 g fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
  • ½ tsp salt
  • 200 g cream cheese
  • 2 tsp dried pepperleaf (see Tips)
  • ½ tsp Dijon mustard
  • fresh chives cut into small pieces, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
111 kcal / 467 kJ
Proteína
2.391 g
Grasa
10.662 g
Carbohidratos
1.469 g
Fibra
0.859 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas