Dispositivos y accesorios
Harissa yoghurt dressing
Prep. 5min
Total 5min
265 g
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 265 g
Sodio
1033.2 mg
Proteína
18.5 g
Calorías
747.5 kJ /
178.7 kcal
Grasa
0.3 g
Fibra
1.8 g
Grasa saturada
0.1 g
Carbohidratos
26.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dressings
17 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Crunchy broccoli salad with speck
10min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Lime and ginger dressing
30min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Broad bean bruschetta
30min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min