Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Proteína
- 42.2 g
- Carbohidratos
- 23.6 g
- Grasa
- 33.3 g
- Grasa saturada
- 5.9 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sodio
- 1917.8 mg
Recetas alternativas
Superfood salmon salad
1h 5min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Mango salmon bowl
40min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Tuna avocado bowl
45min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Salmon niçoise salad
35min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min