Mango salmon bowl
TM6 TM5 TM31

Mango salmon bowl

4.7 ( 67 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g soy sauce
  • 10 g white sugar
  • 30 g rice wine vinegar
  • 30 g sesame oil
  • 1230 g water
  • 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 120 g red cabbage cut into pieces
  • 150 g tri-colour quinoa
  • 1 tsp salt plus extra to season
  • 200 g pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)
  • ground black pepper to season
  • 250 g frozen edamame beans (see Tips)
  • 200 g sashimi grade salmon cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
  • 1 ripe mango cut into cubes (approx. 1 cm)
  • 1 avocado cut into slices
  • 1 spring onion/shallot cut into slices, for garnishing
  • cashews for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
671.5 kcal / 2820.2 kJ
Proteína
27.9 g
Grasa
37.6 g
Carbohidratos
50.4 g
Fibra
14.8 g
Grasa saturada
6.4 g
Sodio
1380 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas