Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 100 g soy sauce
- 120 g rice wine
- 50 g rice malt syrup
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 180 g each)
- 1000 g water
- 100 g wild rice (see Tip)
- 200 g brown rice
- 1 tsp salt
- 150 g frozen edamame beans
- 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices on the diagonal
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 nori sheet, cut into very thin strips (optional)
- 2 tsp black sesame seeds, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3722.3 kJ / 886.3 kcal
- Proteína
- 51.6 g
- Carbohidratos
- 68.3 g
- Grasa
- 43.8 g
- Grasa saturada
- 8.7 g
- Fibra
- 8.2 g
- Sodio
- 2271.7 mg
Recetas alternativas
Tuna poke bowl
1h
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
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Miso fish with Asian greens
24h 45min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Miso salmon broth
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Honey ginger tofu with greens
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Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
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Soba noodle and tofu salad
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Superfood salmon salad
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Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
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Fish tacos with Kewpie mayonnaise
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