Dispositivos y accesorios
Smoked honey and dill salmon
Prep. 10min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 portions
Sodio
510.5 mg
Proteína
206 g
Calorías
13683.5 kJ /
3258 kcal
Grasa
217.6 g
Fibra
1.5 g
Grasa saturada
45.5 g
Carbohidratos
132.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Curried chicken salad wraps
50min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Layered lamb curry
1h
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min