Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g dried instant noodles (see Tip)
- boiling water, for soaking
- 2 tsp shiro (white) miso paste
- 50 g sake
- 50 g mirin
- 40 g brown sugar
- 20 g peanut oil
- 1 garlic clove, cut into thin slices
- 4 boneless, skinless salmon fillets (approx. 800 g total)
- 800 g hot water
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g soy sauce
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g bok choy, trimmed and cut into pieces (4 cm) with stalks separated
- 2 spring onions/shallots, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- black sesame seeds, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3065.4 kJ / 729.9 kcal
- Proteína
- 50.9 g
- Carbohidratos
- 39.5 g
- Grasa
- 40.6 g
- Grasa saturada
- 11.2 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 1492.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Tom kha prawns
25 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30 min