Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 spring onions/shallots, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 fresh Kaffir lime leaves
- 1 stalk lemongrass, cut into thirds
- 20 g sesame oil
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 cube palm sugar (1-2 cm)
- 10 sprigs fresh coriander, roots and stalks for broth, leaves reserved for garnishing
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, plus extra, thinly sliced for garnishing (opcional)
- ¾ tsp ground turmeric
- 400 g coconut milk
- 500 g water
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 1 tsp fish sauce
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1313.2 kJ / 312.7 kcal
- Proteína
- 11 g
- Carbohidratos
- 11.5 g
- Grasa
- 24.3 g
- Grasa saturada
- 13.5 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sodio
- 331 mg
Recetas alternativas
Curry Fish
35 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Tom kha prawns
25 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20 min
Sambal udang
50 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Coconut turmeric fish curry
40 min
Baked masala fish
1h 15 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Coconut fish curry
1h 10 min