Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2000 g fresh mussels
- 5 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 - 3 long red chillies, deseeded if preferred
- 30 g sesame oil
- 2 stalks fresh lemongrass, white part only
- 400 g canned coconut milk
- 600 g canned coconut cream
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped
- 5 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced
- fresh crusty bread, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2176.3 kJ / 518.2 kcal
- Proteína
- 37.7 g
- Carbohidratos
- 29.9 g
- Grasa
- 27.3 g
- Grasa saturada
- 18.4 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sodio
- 1163.7 mg
Recetas alternativas
Steamed coconut and prawn soup
30min
Miso chicken and rice
1h 30min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Asian-style mussels
30min
Cod with citrus butter
40min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Sangria ginger punch
1h 5min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Hot and sour prawn soup
45min
Thai-style fish cakes
30min