Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
- 2 sprigs fresh coriander, stems and leaves
- 1 tbsp lemon juice or lime juice
- 2 tsp honey
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp olive oil
- ¼ tsp Szechuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 60 g raw cashew nuts
- 1 pinch sea salt
- 500 g water
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)
- 150 g zucchini, cut into batons (1 x 7 cm)
- 1 bunch broccolini (approx. 150 g), trimmed and cut into halves
- 150 g bok choy, cut into thirds
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1924.5 kJ / 458.2 kcal
- Proteína
- 42.2 g
- Carbohidratos
- 7.5 g
- Grasa
- 28.4 g
- Grasa saturada
- 6.2 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sodio
- 479.9 mg
Recetas alternativas
Thai beef salad
1h 15 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Superfood salmon salad
1h 5 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Miso salmon broth
40 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Coconut fish curry
1h 10 min