
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g peanut oil
- 110 g red curry paste (see Tips)
- 55 g brown sugar
- 55 g fish sauce
- 40 g tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)
- 200 g green beans cut into pieces (3 cm)
- 125 g fresh baby corn cut into pieces (2 cm)
- 270 g coconut cream
- fresh coriander leaves for garnishing
- fresh kaffir lime leaves cut into thin strips, for garnishing
- cooked rice (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 574.4 kcal / 2412.5 kJ
- Proteína
- 36.3 g
- Grasa
- 34.2 g
- Carbohidratos
- 29.9 g
- Fibra
- 6 g
- Grasa saturada
- 15.7 g
- Sodio
- 2955 mg
Recetas alternativas
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Fragrant Asian fish parcels
40min
Thai beef salad
1h 15min
Tom kha prawns
25min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Coconut poached chicken salad
45min
Coconut turmeric fish curry
40min
Curry laksa
45min
Coconut fish curry
1h 10min
Prawn and chicken laksa
40min