Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 garlic cloves
- 200 g brown onions (approx. 2 onions), cut into quarters
- 30 g extra virgin olive oil
- 3 rindless bacon rashers, cut into cubes
- 1 carrot, cut into pieces (1 cm)
- 400 g tomato passata
- 20 g balsamic vinegar
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g beef mince
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 200 g black bean spaghetti (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned lentils (approx 220 g after draining), drained and rinsed
- Parmesan cheese, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2729.1 kJ / 649.8 kcal
- Proteína
- 56.5 g
- Carbohidratos
- 35.8 g
- Grasa
- 27.4 g
- Grasa saturada
- 9.8 g
- Fibra
- 17.3 g
- Sodio
- 1522.5 mg
Recetas alternativas
Quick chicken curry
35min
Chicken laksa
30min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Pumpkin tahini smash
40min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Coconut fish curry
1h 10min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Mexican scrambled eggs
20min
Pumpkin and ginger soup
35min