Dispositivos y accesorios
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Salad
-
raw unsalted peanuts30 g
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
fresh coriander leaves only12 sprigs
-
spring onions/green onions cut into thin slices6
-
makrut lime leaves cut into thin slices5
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into thin slices2 - 3
Dressing
-
fish sauce1 ½ tbsp
-
palm sugar25 g
-
limes juice only, to taste1 ½
Spicy prawns
-
fresh lemongrass cut into halves1 stalk
-
lemon zested (no white pith) and juiced1
-
dried chilli flakes1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
raw prawns peeled tails intact32
-
water500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
825 mg
Proteína
11.7 g
Calorías
993 kJ /
237.3 kcal
Grasa
13.4 g
Fibra
7.1 g
Grasa saturada
1.9 g
Carbohidratos
23.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chef favourites
57 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Hoisin pork bowl
45 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Teriyaki salmon bowl
1 h 15 min
Thai beef salad
1 h 15 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 h 15 min
Piri-piri spatchcock chicken
1 h 30 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Garlic prawns
25 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min
Chilli and cheese nachos
35 min