Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 45 g sesame oil
- 600 g beef fillet, cut in strips (1 x 5 cm strips), dried with paper towels
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 60 g red onion, sliced
- 140 g red capsicum, julienned
- 100 g carrot, julienned
- 300 g yellow curry sauce (see Tip)
- 227 g canned bamboo shoots, slices
- roasted cashews, to serve
- spring onion/green onion, cut into slices, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2016.1 kJ / 481.9 kcal
- Proteína
- 34.2 g
- Carbohidratos
- 21.7 g
- Grasa
- 29.1 g
- Grasa saturada
- 11.1 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 1004.1 mg
Recetas alternativas
Creamy beef curry
1h 15min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Chinese-style chicken
25min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Swedish meatballs and mash
50min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min
Creamy chicken curry and rice
45min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min