Lamb sausage ragu
TM6 TM5 TM31

Lamb sausage ragu

3.3 (19 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 tbsp fenugreek seeds
  • 1 tbsp cumin seeds
  • 120 g onion, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 250 g mixed vegetables of choice, cut into pieces (4 cm - see Tips)
  • 20 g olive oil
  • 50 g dry white wine
  • 400 g canned crushed tomatoes
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ½ tsp sea salt
  • 500 g raw lamb sausages, casings removed and meat crumbled (see Tips)
  • cooked pasta of choice
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2048.2 kJ / 489.5 kcal
Proteína
24.1 g
Carbohidratos
38.6 g
Grasa
26 g
Grasa saturada
10.3 g
Fibra
5 g
Sodio
708.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas