Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cheese and polenta dumplings
- extra virgin olive oil, for greasing
- 300 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 190 g polenta
- 80 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp baking powder
- 100 g full cream milk
- 1 egg
Beef cobbler
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 1 tsp raw sugar
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper, to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 400 g canned black beans, drained and rinsed
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4212.2 kJ / 1002.9 kcal
- Proteína
- 65.5 g
- Carbohidratos
- 72 g
- Grasa
- 47.3 g
- Grasa saturada
- 23.9 g
- Fibra
- 14.7 g
- Sodio
- 1406.7 mg
Recetas alternativas
Pork meatballs with couscous
50min
Classic meatloaf
1h 35 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Pastitsio
1h 30min