Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Eggplant and mince layers
- 900 g water
- 750 g eggplant (approx. 1.5), cut into round slices (0.5 cm)
- 2 ½ tsp sea salt
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g red wine
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1000 g lamb mince, broken into pieces
Béchamel topping
- 170 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 40 g unsalted butter
- 40 g plain flour
- 500 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2159 kJ / 514 kcal
- Proteína
- 38.6 g
- Carbohidratos
- 12.7 g
- Grasa
- 34 g
- Grasa saturada
- 15.3 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 1150 mg
Recetas alternativas
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Spiced lamb pie
40min
Beef ragu
1h 25min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
Chicken cacciatore
50min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min