Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g couscous
- 40 g olive oil
- 850 g hot water
- 1 ½ tsp salt
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 150 g red onion, cut into 12 wedges, segments separated
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground paprika
- 500 - 600 g lamb rump steak, trimmed and cut into pieces ( 4 cm)
- 1 - 2 tbsp harissa paste, to taste (see Tip)
- 8 - 10 Dutch carrots, trimmed and cut into halves lengthways
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices (5 mm)
- honey, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2578 kJ / 613.8 kcal
- Proteína
- 45.6 g
- Carbohidratos
- 51.2 g
- Grasa
- 24 g
- Grasa saturada
- 4.5 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sodio
- 1398.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Asian-style pork noodles
1h
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Moroccan chicken with couscous
45min
Layered lamb curry
1h
Chilli beef with lemon feta
30min
Chilli beef with lemon feta
30min
Hoisin pork bowl
30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Lamb spezzatino
1h 45min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min