Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g pearl couscous
- boiling water, for soaking
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 lemon, zested, no white pith
- 1 tbsp olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 ½ tsp ground cumin
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp salt
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 1000 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 50 g currants (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3424.6 kJ / 815.4 kcal
- Proteína
- 60.8 g
- Carbohidratos
- 72.6 g
- Grasa
- 28.9 g
- Grasa saturada
- 6.6 g
- Fibra
- 12.3 g
- Sodio
- 762.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Spiced lamb pie
40min
Harissa lamb with green couscous
40min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chicken in yoghurt
30min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Moroccan chicken with couscous
45min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Creamy coconut chicken curry
30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Chicken and pesto risoni
35min