
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 sprig fresh sage leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 491.4 kcal / 2064 kJ
- Proteína
- 43.9 g
- Grasa
- 23.4 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Fibra
- 10.7 g
- Grasa saturada
- 7.8 g
- Sodio
- 823.7 mg
Recetas alternativas
Chorizo and chicken pasta
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Lamb fillets with pink peppercorn sauce
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Shepherd's pie
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Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Beef and mushroom hot pot
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Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Lemon and lamb pie with filo topping
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Pork cannelloni with vegetable sauce
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Chorizo meatballs and potato stew
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Mongolian lamb hot pot
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