Versiones compatibles
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 500 g kangaroo mince
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 3 tbsp harissa (see Tips)
- 130 g brown onion, cut into quarters
- 50 g celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 140 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dried green lentils
- 300 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g kale, ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1663 kJ / 396 kcal
- Proteína
- 40.8 g
- Carbohidratos
- 23.8 g
- Grasa
- 13 g
- Grasa saturada
- 4.1 g
- Fibra
- 9.5 g
- Sodio
- 1207.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Superfood salmon salad
1h 5min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Layered lamb curry
1h
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Coconut fish curry
1h 10min