
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 160 g wholemeal sourdough bread toasted and torn into pieces
- 60 g Parmesan cheese cut into pieces (see Tips)
- 300 g sweet potato peeled and cut into pieces
- 120 g red onion cut into quarters
- 1 sweet corn cob kernels removed
- 30 g butter
- 415 g canned salmon (red salmon), well drained (see Tips)
- olive oil spray
- lemon cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 80.2 kcal / 337 kJ
- Proteína
- 6.3 g
- Grasa
- 3.3 g
- Carbohidratos
- 5.6 g
- Fibra
- 1.4 g
En colecciones
Recetas alternativas
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40min
Banana coconut custard (6-9 months)
15min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50min
Green pea cakes (10-12 months)
25min
Mashed pea and corn slice
40min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45min
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30min