Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lamb shanks
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 1 tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 10 cm strips), no white pith
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 garlic cloves
- 2 eschalots (approx. 50 g)
- 130 g dry white wine
- 700 g tomato passata
- 400 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 6 lamb shanks
- 100 g plain flour
- 200 g carrot, cut into pieces (1-2 cm)
- 200 g zucchini, cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g pitted green Sicilian olives
- 220 g dried risoni pasta
Feta topping
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 30 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 200 g feta cheese, cut into cubes (2 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2948.4 kJ / 702 kcal
- Proteína
- 42.9 g
- Carbohidratos
- 51.7 g
- Grasa
- 34.3 g
- Grasa saturada
- 11.2 g
- Fibra
- 8.8 g
- Sodio
- 1593.6 mg
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Spiced lamb pie
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Pork san choy bau
25min
Lamb Moussaka
1h 30min
Beef ragu
1h 25min
Layered lamb curry
1h
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Curry lamb cutlets
1h
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min