Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lamb shanks
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 1 tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 10 cm strips), no white pith
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 garlic cloves
- 2 eschalots (approx. 50 g)
- 130 g dry white wine
- 700 g tomato passata
- 400 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 6 lamb shanks
- 100 g plain flour
- 200 g carrot, cut into pieces (1-2 cm)
- 200 g zucchini, cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g pitted green Sicilian olives
- 220 g dried risoni pasta
Feta topping
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 30 g olive oil
- 20 g lemon juice
- 200 g feta cheese, cut into cubes (2 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2948.4 kJ / 702 kcal
- Proteína
- 42.9 g
- Carbohidratos
- 51.7 g
- Grasa
- 34.3 g
- Grasa saturada
- 11.2 g
- Fibra
- 8.8 g
- Sodio
- 1593.6 mg
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Spiced lamb pie
40 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40 min
Lamb Moussaka
1h 30 min
Guinness beef pies
2h 15min
Beef ragu
1h 25 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Lamb and fennel ragu
4h 35min