
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 600 g water
- 250 g lamb cut into cubes
- 4 tsp dried oregano
- 80 g olive oil
- 1 pinch sea salt plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper plus extra to taste
- 2 garlic cloves
- 2 carrots cut into pieces
- 2 celery stalks trimmed and cut into pieces
- 4 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 60 g tomato passata
- 20 g Worcestershire sauce
- 800 g canned butter beans (2 cans), rinsed and drained
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1284.2 kcal / 5373.2 kJ
- Proteína
- 57.4 g
- Grasa
- 75.7 g
- Carbohidratos
- 97.8 g
- Fibra
- 24.3 g
- Grasa saturada
- 21.3 g
- Sodio
- 641.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Curried sausages and lentils
1h
Bolognaise sauce for two
20min
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes
40min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Smoked salmon slice
2h 40min
Mexican cottage pie
1h 30min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Tuna mornay
45min
Apricot chicken risotto
30min