Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g vintage cheddar cheese, cut into pieces
- 500 g purple sweet potato, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 300 g purple carrots, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 120 g liquid vegetable stock (or stock of choice - see Tips)
- 40 g butter
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 120 g celery stalks, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g tomato paste
- 300 g ripe tomatoes, cut into quarters (see Tips)
- 500 - 600 g beef mince
- 150 g peas (fresh or frozen)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- fresh oregano, for garnishing (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1828.2 kJ / 435.3 kcal
- Proteína
- 29.5 g
- Carbohidratos
- 24.2 g
- Grasa
- 23 g
- Fibra
- 7.4 g
En colecciones
Recetas alternativas
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50 min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40 min
Shepherd's pie
55 min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30 min
Fish pie
1h 15 min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2h 20min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40 min
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 min
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50 min
Banana coconut custard (6-9 months)
15 min