Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cranberry pesto stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 30 g)
- 20 g butter
- 50 g dried cranberries
- 30 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g Camembert cheese, cut into quarters
Chicken, potatoes and mustard sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 60 g)
- 10 fresh chives, cut into quarters
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well-washed and cut into pieces (3-4cm)
- 3 skinless chicken breast fillets (approx. 300 g per breast)
- 150 - 200 g fresh green beans, trimmed
- 20 g dry white wine
- 2 tbsp plain flour
- 3 tsp English mustard
- 2 tsp ground horseradish
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2028.7 kJ / 483 kcal
- Proteína
- 54.5 g
- Carbohidratos
- 22.2 g
- Grasa
- 18.6 g
- Grasa saturada
- 8.8 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sodio
- 706.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35 min
Creamy honey mustard chicken
1h
Caprese hasselback chicken
40 min
Chicken and warm potato salad
55min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Family chicken galette
1h 55min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min