Versiones compatibles
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Proteína
- 43.2 g
- Carbohidratos
- 74.6 g
- Grasa
- 23.6 g
- Grasa saturada
- 6.5 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sodio
- 1766.8 mg
Recetas alternativas
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes
40min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Curry lamb cutlets
1h
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Potato bake
1h 35min
Chicken and sweet corn soup
30 min